Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 20:25   #2486
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Dzięki za gratulacje Muszę się starać, co by się potem na Uniwersytet Trzeciego Wieku z rozpędu dostać
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Zaczynam kombinować co postawić w domu zamiast choinki... najbardziej prawdopodobne, ze kupię kilka gwiazd betlejemskich i ustawię je w formie choinki (tylko muszę skombinować stojak)
no u mnie będzie realny problem z choinką. Zupełnie nie mam jej gdzie wstawić - pokój jest już i tak nieźle zastawiony... No ale choinka przecież musi byc...
Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
olla, makarony nie obsuwają się jak się je poobgryza wcześniej. Jak robisz z tych kolanek z falbankami, to one w miejscu gdzie kleisz mają takie nierówności. Wpadłam na pomysł, że to będę obgryzać, czyby była równiejsza powierzchnia- zdało egzamin!
ale szczęką rodzoną czy państwową?
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Trzymajta kciuki, idę walczyć o pieniądze (tzn o niesłusznie zabrany podatek). Może oddadzą Może urząd będzie otwarty
3mam
Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Dostałam nieśmiały cynk o paru miejscach w lu gdzie potrzebują ludzi o moich zainteresowaniach i wykształceniu. Pół nocy z Maleństwem / Młodym vel Łukaszem kombinowaliśmy Lmy i wysyłaliśmy CV. 3mcie kciuki.
i tu również 3mam (teraz to już 6mam i 6tatów i dzieciów jak mrówków...)
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Dziękuję za komplementy ostatnio jestem rozpieszczana, np jeden kolega z pracy codziennie wyznaje mi miłość Na szczęście nie na serio
A skąd wiesz?
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
kiedy zdążyłaś to zrobić???
No w końcu mam już swoje lata

Daria - choineczka ładniutka, równiutka. Widać, że się postarałaś. A może lepszy byłby klej w buteleczce a nie do wyciskania?

Młoda dzisiaj miała egzamin na żółty pas... no i zaś zakupić trzeba...

Właśnie - jakieś 2 minuty temu - naszedł mnie katar-zabójca... Przyznać się... która zaraża?
---
Mww - co się nie chwalisz Pająkiem?

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-12-05 o 20:27
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora