Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 20:46   #4491
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, ja bym nie dodawała paska bo sukienka jest w pasy to będzie się gryzło A koronkę doszyłabym w odcieniu tych brązowych pasów.
A i dodałabym zwykłe rajstopy albo pończochy bo dla mnie odkryty dekolt/ ramiona + kryjące rajstopy to złe zestawienie :P
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja bym dała koronkę w kolorze pasków na sukience, natomiast nie dodawałabym już nic w pasie - czyli w tej kwestii się zgadzam z Monią .
A co do rajstop/pończoch to zdecydowanie bym postawiła na rajstopy, pończochy przy takiej krótkiej kiecce będą wystawały i wydaje mi się, że biorąc pod uwagę, że jest krótka, obcisła i ma dość spory dekolt to wystające pończochy mogą wyglądać dość wulgarnie
Tak też zrobię Mimo wszystko chęć zakupów jest większa i jeszcze się rozejrzę Może w sobotę zanim pojadę do TŻ to skuszę się na zakupy - nie panuję nad tym

Monia, do lekarza pójdę jak minie mi ten gorący okres w szkole.. Bo jak dzisiaj rano miałam powtórkę z rozrywki to zrobiło się nieciekawie.

Ale jestem głodna!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora