2011-12-05, 23:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
Napisane przez agniesikk
Aniabania, ja ubrałam taką małą choineczkę u siebie. Dużą ubierzemy pewnie 22 grudnia
No naprawdę Twoja babcia to Barbara Kwarc, tylko Ty się do tego nie przyznajesz 
|
1. aaa to sprytnie! To na pewno mikołaj Cie dziś odwiedzi masz taaakie dobre wielkie i czerwone serduszko <3
xD
2. 
:P ma trochę inny,mniej wulgarny image 
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Jak dostaniesz krwotoku z nosa to łyknij 5-6 rutinoscorbinów na raz, zatrzyma
Po sobotniej wyprawie doszłam do wniosku,że nigdy nie chciałabym mieszkac w stolicy. O nie  Tam nawet eLki jeżdżą 80km./h po mieście  Czułam się jak wieśniara 
|
1. dzięki! Na pewno przyda mi się ta wskazówka 
2. też nie lubię warszawki ;/ dawno tam nie bylam bo tez czuje sie tam jak wiesniara ci ludzie jakos tak na mnie dzialaja, wszystko dziwnie nadete nie obrazajac nikogo ;p
Cytat:
Napisane przez Loriette
Dziołszki, bo robiłam dzisiaj przegląd szafy i uznałam, że skoro wykosztuję się na sukienkę studniówkową to na sylwestra nie będę wydawała kasy. Mam kieckę, ale chciałabym dokupić do niej koronkę i doszyć na dole + dać coś w pasie. Potrzebuję Waszej pomocy - jaki kolor koronki, no i co dać w pasie.. jakiś gruby pasek pleciony?
No i tak właściwie czy mogę tak iść.. do tego dojdą czarne rajstopy albo pończochy.
|
jaaaka kruciuchna jak bluzka ;> TŻ oszaleje
ja bym ubrala zwykłe rajstopy, bo wydaje mi się, że jest zbyt lekka do kryjących rajstop. Koronka hmm całkiem ciekawy pomysł, ale nie mam pojęcia gdzie moglabyś ją wszyć, żeby to nie wygladało cukierkowo tandetnie pasek chyba nie jest potrzebny, hm.
ale wygladasz bardzo fajnie masz super zgrabne nogi !
|
|
|