2011-12-06, 06:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30903317]
Ty podła, na nas przerzuciliście 
Mąż dzisiaj dał prezent mikołajkowy siostrzenicy, widział się z teściami, 2 szwagierkami i cisza. Pewnie znów nic nie dostanie, tak jak rok temu :/
Tym sposobem zrobiło mi się żal własnej córy i coś jej jeszcze dokupię pod choinkę. Co prawda szwagierki dzisiaj pytały ponoć, co chcemy dla małej na gwiazdkę, ale teraz to nie wiem czy w ogóle się odzywać a z drugiej strony - jak mała ma dostać coś nieprzydatnego?[/QUOTE]
Może się spakowało do paczki? 
Ja na razie nie robię problemów z prezentów. Mały jest, nie rozumie. Będą to będą, nie to nie.
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Ale pamiętam, że Łukasz też mi przesikiwał pieluchy. Taki urok chłopaków  
|
Mówisz? 
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------
Cytat:
Napisane przez kaszpirek
U nas bunt dwulatkowy się rozkręca.
Każde wracanie do domu kończy się histerią i rozbieraniem gada na leżąco w przedpokoju.
No i bicie...do każdego wyciąga łapki, jak jest coś nie teges. 
|
Ale milusio. 
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------
Dziewuszki pogratuluję, gdy będzie nią w 100%-ach.
|
|
|