2004-11-22, 07:46
|
|
Raczkowanie
|
Re: zel, pasta, wosk??? pomocy
mam włosy sztywne, ale zarazem podatne na układanie. Jak związe je gumką w koński ogon to potem mam taką bułe z tyłu której już nie zlikwiduje az do następnego mycia wrrr. I do tego są jeszcze gęste a po umyciu mam na głowie fantastyczne siano kazdy włos w inną strone. Chciałabym je własnie przygładzić czymś ale zarazem czyms takim zebym nie musiała na drugi dzień ich myć bo robie to co 2, 3 dzień bo niestety są takie niesforne że nie mam siły walczyć z nimi codziennie. A zresztą najgorzej wyglądają po myciu jak pieron w szczypiorek (( Chciałabym je wygładzić ale bez usztywniania bo juz moje są sztywniaste. Chciałabym mieć wygładzone ale miekkie. Nie wiem może za duzo chce hehe. Czyli ta guma L'oreala nie usztywnia?? i przygładza?? a własnie widziałam gdzieś taki olejek chyba tez L'oreala z serii profesjonalnej do spryskiwania włosów tez chyba z tej serii wygładzającej, jak by ktoś znał dokładną nazwe i ewentulanie miał zdjęcie i wrzucił byłabym wdzięczna, eh no i co mam kupić?
|