Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-06, 21:22   #689
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30915865]

Kiedyś na forum któraś pisała, że tekst usłyszała: to dziecko lepsze, bo od córki, to wiadomo że na pewno nasza wnuczka
Aczkolwiek nie, nie sądzę, by u nas o to chodziło. Raczej, bo ja wiem? Ukryte kompleksy? (jestem jedyną osobą po studiach w rodzinie - i słowo honoru, że się nie wywyższam, ale też nie będę udawała że nie skonczyłam studiów, by kogoś zadowolić )
Brak akceptacji mojej osoby? Chociaż na co dzień tego nie widzę.

[/QUOTE]

Pamięęętam to jak któraś to pisała

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30921855]Dawno nie pokazywałam Moja Agatka:[/QUOTE]
o jaaa ale loookii

Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx Pokaż wiadomość
hej
wpadam pogratulowac Tobie-kumkura córeczki na 80%) Bardzo się cieszę- zdrówka!

Moja młoda już niemal zdrowa, za to teraz ja sie rozłożyłam...echh...
Laura dziś w M1 spotkała Mikołaja podszedł do niej i zaczął gadac... byłam pewna że będzie ryk i histeria a tu pełen entuzjazm
uśmiechnęła się pokazując cały garnitur, zerknęła na mnie, po czym odwróciła się i zajęła się książeczkami z kotem
Młoda dostała dziś torebkę pluszową... może uznacie to za błachy prezent ale ona uwielbia te wszystkie dziewczyńskie zabawki... toaletka z kosmetykami to absolutny HIT, uwielbia lalki, malowac je i ubierac... ostatnio chodziła z pudełkiem po klockach, takim, które ma rączkę i wkładała te wszystkie swoje pierdółki. Także ta torebka to absolutny szał. Pod choinkę chciałam jej kupic kota, mruczącego
http://allegro.pl/fur-real-furreal-l...979838173.html
widziałam go w makro- jest super, świetnie mruczy
Zabawki typu kuchnia ją nie interesują-może dlatego że ja nie gotuję
ale za to czuję, że zestaw do sprzątania bedzie 100% trafiony- już teraz jak widzi psikacz to krzyczy- myj myj, psit psit i pucuje chusteczką stół

wiecie- 2 lata temu widziałam wsmyku takiego dużego interaktywnego konia, coś takiego...
http://www.youtube.com/watch?v=YesTY...eature=related
jakbym ja dostała to jako dziecko to chyba bym oszalała zakochałam się w tym koniu, zaczynam zbierac na niego kasę akurat za 4 lata....
niech tylko Laura podrośnie

Szaja- ależ ona ma loki oczy hipnotyzujące słodycz
Blanka też ma pluszową torebkę i nosi w niej szpargały

a koń boski

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

Tiaaa, ja po Luizie moge sprzedać jako nówki Miała aż 1 raz ubrane 5 minut

U nas na wsi kalosze są niezbędne
Jak pada deszcz i robi się błoto na podwórku. A mała lubi po kałużach skakać
mama wzięła rozmiar 24 - biedronki z czułkami świetne
Te mamy 22, teraz niby nosi 22 ale one chyba jakieś zaniżone. także na wiosnę i całe lato będą idealne.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Brat niedawno kupił chrzesniakowi gitare i mikrofon (taki zwykły) ale zapomniał dac tego mikrofonu i dał dziś Blance.. ale szał Chodzi i śpiewa do niego

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując