2011-12-07, 00:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najgłupsze imię.
Cytat:
Napisane przez PinkyDoll
o mosz...
Wyraź człowieku swoją opinię, że czegoś nie lubisz, albo Ci się nie podoba - to zaraz Cię ktoś zaatakuje - na siłe przekonując do swoich racji... i upodobań..
a Ja znam osoby noszące ,,stare" imiona typu Henryk, Franciszek, Antoni, Kajetan itp (znam Kajetana i Franciszka oraz Wiesławę) którzy tych imion ,,nienawidzą! i do dziś pamiętają jak dzieci się z nich naśmiewały w szkole.. (maja dziś już grubo po 20 kilka lat)
|
Nie zmuszam cie od niczego, tylko stwierdzam że Twoja opinia na temat, że te imiona są głupie (bo jakby nie było do tego odnosi się temat) jest dziecinne.. bo są "stare". Usprawiedliwianie faktu, ze ktoś nie lubi swojego imienia to juz raczej kwestia własna takiej osoby, taka Monika też może nie lubić swojego imienia a nie znaczy to odrazu że jest ono jakieś głupie. A fakt, ze dzieci naśmiewały się w szkole z takich imion, pokazuje tylko ich głupote. Z osób które noszą okulary też się śmieją w szkole, z rudych też. To co odrazu nosić okulary, albo być rudym jest głupie i dziwne? W ogóle wszystko co inne jest często wyśmiewane, a jakby w takiej klasie było 4 Kajetanów, jak to teraz potrafi być Łukaszów albo Michałów, to by nikt nie mówił, że to głupie imie, bo duzo osób by takie nosiło. (I teraz dopiero mozesz moją wypowiedź uważać za jakąś forme ataku )
----------------
"Mi się podoba od razu mi przychodzi na myśl Dona z Kilera"
Mnie rozwaliła Rysia, to był skrót od Ryszardy?
Edytowane przez Liliet666
Czas edycji: 2011-12-07 o 11:18
|
|
|