2011-12-07, 11:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Napisane przez kropka75
Ale mnie pocieszyłaś.
Ciasto to ja zrobię bez problemu, nawet dwa. Jak spać gad pójdzie. Barszcz też. Rybę usmażę tuż przed.
Ale pierogów to nie widzę jakoś...
|
Ja ciasta nie zrobie ja Mala spi bo nie mam jak wlaczyc miksera - nie mam drzwi do kuchni zreszta jak ja jestem w domu to mojemu dziecku szkoda czasu na sen 
Ja pierogow to nigdy w zyciu nie robiłam i nie umiem robic 
To zamiast 12 potraw zrobisz 2 i tez bedzie ok W sumie nie to jest najwazniejsze...
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------
Cytat:
Napisane przez farminka
velluto aż mi trudno uwierzyć, że tak dużo mówi "po naszemu". Musisz kiedyś ją nagrać to pokażę Lence, że tak można, bo jak proszę ją żeby coś powiedziała to zawsze odpowiedź jest jedna: nie  Ostatnio dużo nawija po swojemu z intonacją jakby całymi zdaniami mówiła, ale zrozumieć tego nijak nikt nie może 
|
No koniecznie musze to nagrac i Wam pokazać! Musze ja podejsc jakos podstępem i moze mi sie uda - zawsze w kapieli ma doba melodie do nawijania 
Ona nie mowi tego tak super wyraźnie jak dorosła osoba - zmiękcza wiele wyrazów, wydluza niektóre zgłoski...
Jednak jest to w miare zrozumiałe, bo nawet jak nawija cos podczas rozmowy na skype to moja siostra to rozumie
|
|
|