Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-07, 12:05   #3485
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

hej a my wczoraj mielismy niespodziankę, bo moi rodzice przyjechali i dostaliśmy od nich garnki z tefala do indukcji i mama obiad przywiozła
a Hanusia dostała od mojej siostry taki śliczny kombinezon na zimę

asqua śliczny misio ja dostałam rok temu od tżta takiego w sweterku, teraz Hania się nim bawi
asik szkoda że wieczór się nie udał wkurzyłaś się na niego ale chyba gadacie ze sobą?

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
masz rację chociaż praca tż'a jest totalnie nieopłacalna... bo on nic z tego nie ma, że siedzi po nocy w pracy... bo dostaje prowizję od klienta... i powiedział, że jak tak dalej będzie to zakończy współpracę... bo oni oczekują od pracowników 100% skuteczności i nie interesuje ich, że ktoś może mieć inne obowiązki... ale jak przychodzi do wypłacania wynagrodzeń to jest wielki problem...
to za przeproszeniem d*pa a nie firma...nikt nikomu łaski nie robi że za pracę wypłaca kasę naprawdę...może i mamy ciężkie czasy na rynku pracy, ale i ja i tż i moja siostra i osoby z mojego otoczenia normalnie dostajemy kasę bez żadnej łaski...
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora