Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 22:26   #358
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
dobre ale nie są super zdrowe więc lepiej je ograniczać

pewnie, że jego
wszystko co złe to ZAWSZE wina faceta

to obejrzyj se sama po co Ci TŻ? bądź niezależną kobietą!
ja wiem, że nie są super zdrowe, ale ja jestem uzależniona więc wytłumacz narkomanowi, że heroina jest beee a tak w ogóle, no właśnie Heroine

wiem, że wszystko co złe to związane z facetem już nie raz mojemu to mówiłam efekt był taki, że strzelił focha

nie za bardzo se obejrzę sama bo tylko w jednym pokoju mamy gniazdko do neta w ogóle spaliśmy w salonie, bo tam jest w miarę normalna wersalka no ale TŻ powiedział, że on się ze mną nie wysypia bo rozkładam się na całym łóżku i nie raz już go zdzieliłam łapą w łeb i się kładę po przekątnej i w ogóle go budzę jak wstaję w nocy 5 razy na siku
no to biedaczek mój postanowił, że on się POŚWIĘCI i pójdzie spać do pokoju, w którym mamy neta spać na materacu okej, mi pasi, bo mam całe łóżko, ale no właśnie... siedzę na necie i też mu się to średnio podoba nie mówiąc o oglądaniu czegokolwiek

właśnie zapomniałam wyciszyć głośnik i moje gg wydało przeraźliwie głośny dźwięk
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora