Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-09, 11:54   #3293
OlilkaCQE
Zadomowienie

GG do OlilkaCQE
Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez vouge13 Pokaż wiadomość
Triacneal też pewnie swoje pomoże
oj, ja zawsze, ale to zawsze śpię na brzuchu, inaczej nie da rady ale spróbuję się przestawić - dla pozbycia się tych okropnych cieni zrobię wszystko, hahaha ^^
Indios, jesteś kopalnią wiedzy, aż wstyd, że tak wszystko od ciebie ściągam

czy ja wiem czy patologia pod patologię chyba podchodzą te wyrzuty sumienia jak tego wszystkiego nie zrobię

ja to wyczytałam w jakiejś "mądrej" gazecie typu joy czy cosmo - ale w sumie taka przeprowadzka to by była fajna opcja

przyszły do mnie olejki! smrodek nie jest taki straszny
Kochane no czego się nie robi dla pięknych i zdrowych włosów gdzie się wyprowadzamy ? Zainwestujemy w jakieś szampony z filtrem i damy radę

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez vouge13 Pokaż wiadomość
Moja ciotka się chwyciła za głowę jak zaczęłam opowiadać o pielęgnacji przeciwzmarszczkowej - dziecko, masz 19 lat, ja w twoim wieku w ogóle o tym nie myślałam!
a przecież chodzi o to, żeby zapobiegać...
i jeszcze śmieszne jest to, że filtry większe niż 25 i nakładane na twarz przez cały rok budzą taki strach - łojeżu, po co ci to, blablabla. jakby mi miała twarz od nich odpaść
zdecydowanie lepiej zapobiegać ja w wieku 20 lat zaczęłam używać takich specyfików pod oczy i kremy z wysokim filtrem ( twarzy w ogóle nie opalam ) z racji tego, że pracowałam w kosmetyce i fioł mi pozostał Ale powiem Wam, że widać różnicę. Niektóre dziewczyny w moim wieku mają już kurze łapki a ja nic
Ale OT wybaczcie
OlilkaCQE jest offline Zgłoś do moderatora