Wątek
:
Świąteczne Staraczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-12-09, 10:53
#
1
blanx199
Raczkowanie
Świąteczne Staraczki
Witam serdecznie wszytskie starające się Pary
założyłam ten wątek z myślą o dziewczynach które już starają się o dziecko, bądź dopiero mają taki zamiar a ciężko im dołączyć do istniejących już wątków gdzie wszyscy są z sobą bardzo zżyci
Tak więc na początku przedstwię swoją dojść skomplikowaną historię
Jestem Kinga mam 20lat i od moich 19 urodzin wraz z TŻ staramy się o dzidzię jednak nie bardzo nam to wychodzi
gdyż moje cykle są bardzo nieregularne
jednak nie jest to wina pcos jak lekarze na początku przypuszczali a lekkiej hiperprolaktynemi i niedoczynności tarczycy być może również niedoboru żelaza. Niecały miesiąc temu dostałam Euthyrox N25, Milgamme N i 100 na wzmocnienie organizmu oraz Castagnus i wczoraj @ wróciła po tygodniu poprzedzonym plamieniami.
Mój gin podejrzewa jeszcze u mnie problemy hormonalne i w środę dał mi skierowanie na progesteron i estradiol jednak kazał zrobić gdy nie będzie miesiączki. Więc niestety badania dopiero w przyszłym tygodniu
Jednak teraz jestem już dobrej myśli i mam nadzieję, że w końcu i mi uda się zajść w upragnioną ciążę
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że znajdzie się więcej Dziewczyn, które tak jak ja pragną dziecka i wspólnie zaczniemy się wspierać gdyż jak wiadomo psychika ma ogromny wpływ na nasz organizm.
blanx199
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do blanx199
Znajdź więcej postów blanx199