Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 25
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 14:26   #908
theMonique
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
A wiecie jak to łatwiej załatwić?? No i bardziej higienicznie.
Przy pierwszym zamówieniu jak zanoszę je do klientki - odwracam kolejny katalog czyli tak jak dzisiaj to zrobiłam z 01/2012 i pokazałam napis 100% gwarancja satysfakcji. Opowiedziałam jej że może produkt zwrócić , że czasem zdarzają się wpadki i że wystarczy zadzwonić a ja przyjadę po odbiór wadliwego z nowym w ręku. Na razie nie miałam awantury.
a niby co jest niehigienicznego w delikatnym otworzeniu papierowego opakowania na cienie i zerkniecia czy wszystko ok? i tak dotykam wszystkich rzeczy pakujac je chociazby do torebki wiec jakis kontakt z moja skora musi byc
i podobnie jak Sarunieczka, perfum nie psikam, jedynie jak cos jest niezafoliowane to wacham nakretke
a balsamow i zeli tez nie wacham bo wszystkie zapachy juz znam
dobrze, ze przynajmniej u nas szminki i tusze sa w folii, bo u konkurencji raz mi sie zdarzylo, ze otrzymalam szminke wkrecona w zatyczke
po takich doswiadczeniach wole sama sprawdzic i sie wytlumaczyc klientce z braku produktu (jesli cos bylo nie tak i go zwrocilam) niz swiecic oczami za uszkodzony produkt

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Ja uważam, że są bardziej obrzydliwe rzeczy niż powąchanie czyjegoś balsamu W drogeriach często widzę takie zachowania
tez tak uwazam

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora