Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-10, 19:05   #1489
Asia_199
Raczkowanie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez lordi Pokaż wiadomość
Witam! jestescie juz zgrana grupka ale chcialabym dolaczyc jesli nie macie nic przeciwko
no wiec tak: mam 25lat, 158cm i 80kg (jeszcze chwile temu bylo 86kg)
mam tez meza ktory kocha mnie taka jaka jestem ale ja siebie az tak nie akceptuje...
wystraszylam sie siebie gdy zobaczylam swoje odbicie w witrynie sklepowej i postanowilam cos zmienic ale to nie jest latwe. jestem po powaznych kontuzjach obu kolan i nie wilno mi biegac, w ogole nie wolno mi ich za bardzo nadwyrezac. tryb zycia tez mam dosc dziwny bo pracuje na zmiane dzien-noc i 2 dni przerwy.
nigdy nie bylam wyjatkowo szczupla, ale przy wzroscie 158cm zwykle mialam 65-68kg, tak bylo jeszcze 3 lata temu, wtedy to ponownie zamieszkalam z moimi rodzicami a oni nie biora pod uwage nic poza typowa kuchnia polska, a wiadomo ze do najlzejszych ona nie nalezy... poza tym wlasnie od 3 lat biore tabletki antykoncepcyjne i suma sumarum zrobil sie ze mnie wieloryb!!!
udalo mi sie juz zrzucic 6kg, tak z moja waga to kropla w morzu ale zawsze cos, chcialabym wrocic do mojej starej wagi...
Witamy Wszystkie tu się męczymy z dietą

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Gratuluje takiego spadku Bottega Super! ja -2,5
Asia_199 jest offline Zgłoś do moderatora