Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-10, 23:29   #162
izus_86
Zakorzenienie

Dot.: SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych

Cytat:
Napisane przez miki223 Pokaż wiadomość
Tak, właśnie ten ma i SleS i silikony. Co prawda rozpuszczalne w wodzie ale ma

Zdecydowanie kokosową
A ja się sprawuje u Ciebie maska Biovax? Mam niedaleko aptekę, w której są wszystkie maski, a moja Bingo się kończy. Ale jakoś tak nie jestem do Biovaxów przekonana...
Na razie użyłam kilka razy i jestem zadowolona, włoski błyszczące, miękkie i bez obciążenia, mimo nakładania na skórę głowy i trzymania pod czapką przez godzinę Ja miałam w planach Waxa, ale Eloe mi doradziła tą, ze względu na lepszy skład. Nie wiem jak jest, bo się tak nie znam, ale jej zdanie ma dla mnie duże znaczenie, bardzo mi pomagała przy dobrze kosmetyków typowo do moich włosków
Aha i jak masz gdzieś niedaleko SP, to do 14 grudnia Biovaxy są w promocji za 12,99 zł, maski, szampony i spraye

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Ogólnie dzisiaj mi się skończył szampon BD i muszę kupić jakiś inny delikatny, bo ten ma w składzie rumianek i na dłuższą metę nie mogę go stosować ze względu na jaśniejsze refleksy, ale w swojej roli się sprawdzał.
Chyba zdecyduję się na Hippa
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy

Edytowane przez izus_86
Czas edycji: 2011-12-10 o 23:30
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora