Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 12:11   #4259
Stefannia
Wtajemniczenie

Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Dzień dobry
Przeleciałam Was na szybko
Nie poznaje swojego TŻ. Jest fajniej niż było na początku

Carmel, kochana, co do mamy to szkoda słów. Ściskam, mam nadzieję, że już Ci trochę lżej. A co do Sintry i Belini, to ja Cię widzę bardziej wlaśnie w Belini, Sintra tez piękna, dopóki nie pokazałaś Belini, byłam bardzo na tak, ale teraz bez dwóch zdań - mój zdecydowany głos na Belini

A poniższym stwierdzeniem to mnie załamałaś
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Najeczko Co do sukni to ta modelka ma po prostu duży biust i jest dosyć szeroka na górze, więc prawie wszystkie suknie wyglądają na niej "dziwnie" w okolicach biustu: http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...olekcja14.html.
Też będę wyglądać dziwnie we wszystkich sukniach

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
wiecie tak sobie myślę. Jestem z TŻ od 2,5 roku. Nigdy nie pomyśleli o prezencie dla niego na Gwizdkę mimo,że dziewczynie brata zawsze kupowali. Ale dobra była jego narzeczoną. I teraz już coś mówili o prezencie dla niej,a dla TŻ nie. I nie chodzi o to,że wymagam tylko trochę mi przykro,że nie traktują go na równo. Na Wigilie dostali zaproszenie razem,a mnie nikt nie spytał. Dziwnie mi.
Bardzo przykre, że rodzice nie traktują Twojego związku tak poważnie jak brata. Myślę, że w ich świadomości Ty jeszcze nie masz wychodzić za mąż, a brat ma się już żenić. I stąd to nierówne traktowanie.

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Byliśmy dziś w kościele z TŻ
i zamówiliśmy ślub
Czyli oficjalnie 22 września 2012 o godzinie 18 zostanę żoną
U księdza TŻ mówił tyle cudownych słów , że ahhhhh
Gratulacje, super

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Leży w szpitalu i jak na razie krew przestała mu sikać na wszystkie strony. Jutro dowiemy się, co dalej, kiedy dokładnie operacja
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora