Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sala - Zawiercie i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 11:13   #94
manillia
Raczkowanie

Dot.: Sala - Zawiercie i okolice

Cytat:
Napisane przez magda_02 Pokaż wiadomość
manillia, co do tortu, to ustalaliśmy wcześniej jaki ma być, tzn że z bitej śmietany, wybieraliśmy stojak.. Ale ostatecznie był całkiem inny Było czuć margarynę, chociaż szefofa zapewniała, że dodali dużo żelatyny i to dlatego. Nie było też tego stojaka który wybraliśmy. Także zrobili to po swojemu..
W sumie tort nie jest najważniejszy, i tak jak pisałam wcześniej- na tle całej reszty jedzenia, obsługi itp to był mało ważny szczegół, no ale wiadomo,że dobrze by było żeby był dobry
Nie wiem co Ci doradzić, żeby uniknąc takiej sytuacji najlepiej byłoby zrezygnować z tortu u nich i zamówić gdzieś w cukierni, tylko nie wiem czy to jest możliwe..
A stoły mieliśmy w kształcie litery U. Mogą być też okrągłe stoliki. W tej kwestii nie ma żadnych problemów, wszystko zależy od Was,jak będziecie je chcieli poustawiać. A dekoracje są dobierane pod kolor Twojego bukietu. Jeśli chcesz to podaj swojego maila, prześlę Ci pare fotek.
Teraz przynajmniej wiem na co się nastawić byłabym wdzięczna za fotki marta.orkisz@o2.pl
manillia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując