Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 14:02   #4180
Marzena17
Rozeznanie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez villain Pokaż wiadomość
W ostatnich miesiącach próbowałam już: Physiogel, Alantan, Cetaphil MD, AA senstive nature. Po wszystkich z nich, nowe wypryski. Już mnie kurcze nie stać na ciągłe eksperymenty z kremami :|
Mam też żel hialuronowy... Ale teraz to już nawet tego się boję, no i nie wiem do końca jak tego używać. Przeczytałam gdzieś na forum, że żel hialuronowy zapycha wiele dziewczyn. A ja mam jego wersję z panthenolem i alantoiną...

Dzięki za odpowiedź
Żaden z kremów, które wymieniłaś mi nie pasował. Ewentualnie Alantan od wielkiego dzwonu. Cetaphil pomagał tylko na początku, ale w sumie i tak zapychał. Żel hialuronowy miałam kiedyś taki zwykły i łączyłam go z kremami albo z olejem (do skóry tłustej), sam w sobie ściąga i wysusza.
Ja już w swoim życiu wypróbowałam tyyyyyle kremów, że pewnie na jakieś wakacje by się uzbierało Taką skórę niestety mamy. Z tańszych rzeczy poleciłabym Ci:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...raznienia.html
To bardzo delikatny krem, mnie nie zapycha, delikatnie nawilża i łagodzi. Bardzo polecam.
Wiele dziewczyn na wizażu polecało humektan - mnie zapchał i wysuszył, ale jednak dużo osób sobie chwali.
Marzena17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując