2011-12-11, 16:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blada twarz - co poradzić ?
Cytat:
Napisane przez eltorromuchacho
Nie no to nie jest tak że tylko twarz mam bladą (wyglądało by to troche komicznie :P) , im bardziej w dół tym troche mniej biały jestem i niższe rejony mego zacnego ciała łatwiej się opalają - o tak bym to najlepiej okreslił
No i jednak przeszkadza mi to bardzo , kiedy ubiorę jakieś ciemniejsze rzeczy wyglądam jak jakiś wampir... a te ciągłe pytania czy jestem chory już mnie denerwują. Przypomniałem sobie nawet jak kiedyś spisywała mnie policja za jakieś bzdury i byli pewni że jestem naćpany bo taki blady jestem
Jakiś czas smarowałem jape samoopalaczem i twarz wyglądała o wiele lepiej , jednak szybko z tego zrezygnowałem przez plamki - kiedy się przyjrzeć widać wtedy było że smaruje się samoopalaczem - trochę wioska.
U kobiet blada cera nie wygląda źle - szczerze mówiąc nawet bardziej mi się takie niewiasty podobają niż spalone solary , ale do chłopa to TOTALNIE nie pasuje , naprawde.
|
Blada tylko twarz mogłaby być oznaką choroby, a tak, to się nie martw.
Np. ja bardzo bym chciała bladego chłopaka (może dlatego, że sama jestem malutką bladą blondynką i wyglądałby jak w negatywie przy mnie .
Ale takich jak ja jest więcej, więc zamiast się solarzyć, zrób z tego atut.
|