Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach - część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 17:21   #4181
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ
Dot.: Bezpieczne Firmy Czyli Nie Testowane Na Zwierzętach - część 2

nie ma za co Naleeen, wiem jak ciężko jest to wszystko ogarnąć na początku

muszę się pochwalić, ze po 2 latach (tak 2 ) znalazłam buty na zimę!!!! Ciepłe, piękne i nie ze skóry! I znalazłam je w pull& bear, nie spodziewałam się, a jak na metce nie znalazłam żadnej informacji o skórze to aż pobiegłam do kasjerki żeby sprawdziła czy 100% nie są ze skóry. I kupiłam drugie już nie takie ciepłe ale piękne, cieszyłam się jak głupek, że w końcu znalazłam ładne buty dla mnie. Bo wszystkie które mi się podobały były ze skóry. Czekam teraz na mróz hahaha.

Samantha7 ale dobrze, że nie kupiłaś torby ze skóry, ale wyobrażam sobie jak to popsuło Ci humor:/

A ja jak słyszę ludzi którzy mówią, że kupują buty tylko z naturalnej skóry bo są trwałe i stopa w nich oddycha to mną aż trzepie, i moi znajomi którzy kupują skórzane rzeczy( albo się tym nie przejmują) to przy mnie nigdy nic o tym nie mówią. Ale szkoda, że dalej to robią pomimo moich komentarzy i opowiadań.
Mam nadzieje, że skórzane akcesoria i buty będą znikać ze sklepów. Wysłałam listy z prośbą do niektórych sklepów, często przy kasie pytam czy produkt ma jakieś składniki martwych zwierząt i to głośno o to pytam.
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora