Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 19:26   #4310
cheneelle
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
one tak mają, że tylko wytrzymać przez święta, a może troszkę dłużej
Mamuśka miała tylko 1, która trzymała się cały rok

Dziękuję i wzajemnie

I od razu mówię, że to nie ja Was zaraziłam!
Dziękuję
Wiem, że nie Ty. Myślę, że na mnie tak zadziałała klima w pracy do tego smarkający klienci i Mamuśka, która sama nie dawno była chora.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jestem Camel latał,ale mnie nie widział-on mnie nie kocha jednak nia pamięta na którą mszę chodzę ani nic Despa Krecik promieniał,ostrzyżony,z błyskiem w oku,sam seks,mam nadzieję że to on będzie u mnie po kolędzie jak przyjdzie Camel to się zabiję

Naleśniczki z czym wcinaliście? podobno są pyszne z serkiem homo zmieszanym z dżemem...nie jadłam takich jeszcze
fotka? prosz przy okazji się chwalę koralowym lakierem
Majka, przestań wygadywać bzdury, że jesteś stara, że masz zmarszczki. Gó**o prawda! Wyglądasz lepiej jak nie jedna dwudziestoparolatka! Masz ładną cerę, nie zniszczoną, i egzotyczną urodę.

Co do kolędy, dzisiaj w skrzynce na listy rodzice znaleźli rozpiskę, kiey i w jakich godzinach się pojawi. Więc akurat w ten dzień nas nie ma. Tzn, ja w pracy, rodzice na wyjeździe, bracia na wyjeździe, a psiaki u mnie i Sarny. Chata pusta