Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 19:35   #3757
Rarita
Wtajemniczenie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Zgadza się, lepiej późno niż wcale. Teraz jak idę rano do pracy i leje deszcz albo deszcz z śniegiem, to klnę pod nosem i jestem na siebie wkurzona, że czemu wcześniej tego nie zrobiłam. W końcu powiedziałam sobie, że jak teraz nie zrobię to już chyba nigdy. To mój ostatni dzwonek. Pomyślałam, że nie mam teraz nic na głowie. Skończyłam studia, jestem na razie na stażu, co nie wymaga ode mnie przygotowań do lekcji itp. więc mam czas na to. Potem chcemy mieć dziecko i chciałabym sama móc zawieźć je np do lekarza niż za każdym razem męczyć TŻta, zeby się zwalniał z pracy i zawoził mnie tu czy tam. moje wkurzeie na samą siebie sięgnęło już zenitu i się zebrałam, choć boję się jazd i egzaminu.
Zgadzam się, że mniej czasu= lepsza organizacja!
Z tego co piszesz to rzeczywiście idealny moment na zrobienie prawka. Ja swoje robiłam tuż przed maturą, oblewałam kolejne egzaminy i na każdym następnym czułam większe ciśnienie, że jak nie teraz to już nałożą mi się obowiązki i nie zdam ani prawka, ani matury podejdź do tego na spokojnie, póki masz czas

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
kto ciężko pracuje przez całą niedzielę, tak jak ja?
JA! W ogóle cały weekend mam niezły - napisałam połowę rozdziału pracy licencjackiej, zaczęłam pisać pracę zaliczeniową (wymyśliłam sobie taki fajny temat, że mogę oddać jedną pracę na dwa przedmioty i będzie pasowała - mam tylko nadzieję, że prowadzący się nie zorientują, ale to raczej niemożliwe), ponadto przeprowadziłam się do innego pokoju w akademiku, zrobiłam mega porządki w swoim starym, a teraz siedzę i uczę się włoskiego - uwielbiam takie dni
a tak BTW - słyszałyście? http://www .dziennikzachodni.pl/stronaglowna/481518,przed-nami-najgorszy-tydzien-w-roku-slonce-tylko-przez-7-42,id,t.html
(spacja po www)
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora