Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 19:35   #883
kaszpirek
Raczkowanie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cześć babeczki
Bruno ostatnio 2 dni gorączkował, obstawiałam zęby, jak zawsze.Ale po gorączce pojawił się brzydki kaszel.Nie ma go często, ale jak już zacznie, to mam wrażenie, że zaraz się udusi.No i taki atak kończy się zawsze zwymiotowaniem.
Jutro lecimy do lekarza zobaczyć co to.
Pamiętam tamtej zimy też tak miał.Raz w miesiącu kaszel z wymiotem a osłuchowo czysto.
Czy to możliwe, żeby na zęby?Tyle tylko, że zostały nam tylko piątki i jedna trójka.A na piątki to chyba za wcześnie.

Do tego jeszcze mamy histerię przed każdym spaniem.
A było już tak pięknie....

Nocki niespokojne.Dziś to nawet raz się obudził, zaczął płakać i bić mnie.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30995304]Biricchina, Kees, Tygrysek 99, Kafuniax (albo mi się zdaje?), Emerald Sea, Jola00, Gringoo, Evean, JamaicaP[/QUOTE]

Ciekawe co u niej, co z mężem zrobiła?

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj doła Powód - pewnie błahy........na spacery nie mogę wychodzić i na zakupy świąteczne też nie. Może jutro będzie lepiej.

I zdrówka dużo życzę.

Ja wigilię robię u siebie.W sumie to poszłam na łatwiznę.Czeka mnie tylko zrobienie kolacji( do tego teściowa trochę potraw doniesie).
A w święto któreś to musiałabym obiad przygotować i kolację.Tak u nas się przyjęło.
Jedno mnie tylko martwi.Mąż albo będzie tydzień przed świętami, albo w wigilię.Jak szanowny szefunio wybierze drugą opcję, to się pochlastam!
kaszpirek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując