Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 20:58   #3649
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Jak zmieniłam buty to nie mam żadnych problemów bólowych, chyba że raz miałam po zawodach zakwasy
a mnie niestety kolano boli i w opasce biegam
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
bardzo ładny-wierzyłyśmy w ciebie, że w końcu się na coś zdecydujesz

libra, najbardziej mnie śmieszą obniżki ze względu na termin ważności w almie- ważne do dziś lub jutra, takie np.droższe kiełbaski-z 9zł na 8 przecenione, jakieś serki o 0,50 gr (gdzie normalnie 3-3,5zł kosztuje) itd. Bez sensu zupełnie i idiota tam zamawia, bo często jest to nie jeden czy dwa egzemplarze, ale ze 20-30. Powinni "prześwietlić" kompetencje zamawiacza (kierownika, logistyka) albo sensowniejsze przeceny cenowe robić oczywiście wcześniej

ty to jesteś numerantka

młoda, drcron, aneczka a kiedy jakieś spotkanko we wrocku?
pewnie po świętach, ale można by coś pomyśleć?
no faktycznie też mi obniżka
Ja często kupuje przecenione w lidlu u nas jest taka półka i tam dają przecenione serki czy sery ,wędliny jakieś masła itp. do końca terminu jest jakiś tydzień a obniżka o 30 % ,wrzucam sobie do zamrażarki i spoko.
zawsze wykupuję wszystkie szynki szwarcwaldzkie i sery pleśniowe
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Madzia-skaczą nie da się ukryć. A ja jakoś ostatnio niezbyt dobrze się czuje. Głowa mnie bili prawie codziennie- może to ten brak ruchu
Dodatkowo widzę ze ciśnienie mi trochę wzrosło i to mnie niepokoi. Nie jest tragicznie. I te codzienne zastrzyki - jak jakiś narkoman.
Wiem co czujesz ja przy pierwszej ciąży miałam geskoze, wysokie ciśnienie i mega obrzęki, ale ciążę donosiłam praktycznie do końca gdyby nie to że sama poród sprowokowałam nie zdając sobie sprawy z niebezpieczeństwa.
Będzie dobrze.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora