2011-12-11, 20:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Za co Waszym zdaniem mężczyźni powinni podziękować feministkom?
Cytat:
Napisane przez maryanna3
Wiecie co ja tak myślałam nad tym czemu dużo kobiet ma tak wiele za złe feministkom i czemu tak wiele kobiet powiela to durne zdanie że feministka to taki babochłop co najchętniej by mężczyzn zrównał z ziemią
I jakoś tak mi się zdaje że one podświadomie chcą się przypodobać facetom, których raczej większość(nie mówię że wszyscy) ma do feministek nastawienie negatywne. Ale mogę się mylić po prostu staram się znaleźć powód dlaczego kobiety kobietom w tak bardzo ważnych sprawach są często mocno nieprzychylne.
|
mysle,ze powody sa rozne (ja sama nie akceptuje bezkrytycznie feminizmu w calej rozciaglosci, bo po prostu niektore postulaty to dla mnie bzdura, no,ale feminizm nie jest jednolity przeciez), ale moim zdaniem cos w tym jest co napisalas. Ten image brzydkiej, zaniedbanej feministki, ktorej zaden facet nie chce dotknac (co jak wiadomo jest kluczowe, bo nie dosc,ze z nia porozmawiac nie ma o czym, to nawet ba! do lozka brzydzi się wpuscic) nie jest na pewno zbyt atrakcyjny dla wielu dziewczyn. Co by nie mowic wciaz istnieje wieeeeeeele kobiet dla ktorych nadrzednym celem zyciowym jest znalezienie faceta (podkreslam faceta,a nie milosci).
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------
Cytat:
Napisane przez monius9
NAJLEPSZA definicja kobiecości EVER 
|
Arakiel to troll
|
|
|