Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co na prezent dla pielęgniarek..??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-18, 10:59   #1
motyleczek
Raczkowanie

Co na prezent dla pielęgniarek..??

Sytuacja wyglada tak: pare miesięcy temu leżałam w Szpitalu po urazie. Ale nie u siebie, powiedzmy, "daleko od domu". W tym czasie wspaniałe panie pielegniarki swietnie sie mna opiekowaly, zwazywszy na fakt, iz nie moglam wstawac z lozka, no i rodzina za czesto nie przyjezdzala, bo daleko...
Kiedy mnie przewozili do mojego miasta, wiem ze moj tata zamówil w bufecie kawe dla wszystkich oraz slodkosci.
We wtorek mam jechac w tamte strony zalatwic kilka spraw. Chcialabym wejsc takze do szpitala i osobiscie podziekowac, za opieke, za pomoc itd. itp. Chciałabym czymś Je obdarować, czymś takim "od serca", ale nie mam pomysłu ...

Macie może jakiś? Pomóżcie proszę, bo wszystkie pomysly ktore mi przychodza do glowy sa beznadziejne. Zależy mi na czyms wyjątkowym, takim czymś po którym beda wiedzialy, że naprawde jestem im wdzieczna.
Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi , ale z pewnością wiecie jaka jest teraz slużba zdrowia,a ja naprawde trafilam na swietna opieke, i to w tak trudnym dla mnie momencie...

Oczywiscie rzecz nie moze przekraczac moich mozliwosci finansowych

Czekam na Waszą wspaniałą inwencje twórczą i kreatywność...

Edytowane przez motyleczek
Czas edycji: 2008-11-25 o 13:05 Powód: lit.
motyleczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując