2011-12-11, 20:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozmowa z TŻ
Cytat:
Napisane przez aprilmoon9
no teraz juz nie, bo sam wtedy zabawnie wyglada. wlasnie mi sie przypomnialo..
a w lozku nie nalezy byc egoista, takie jest moje zdanie i go nie zmienie.. a jezeli mój TŻ nie zadba o moje sprawy, to po prostu odwdziecze sie tym samym.
aaa juz wiem co nie tak.. uprawiamy seks bez gumy, wiec on szybciej po prostu dochodzi i zapomina w trakacie o calym swiecie . tak czy siak.. czuje sie pokrzywdzona . bo nie po to truje sie tabletkami by on coś czuł ;/
|
no nie żartuj, to że facet nie ma gumki nie oznacza że zawsze dochodzi szybciej niż partnerka i tym bardziej nie oznacza że może się potem odwrócić tyłkiem i: dobranoc, maszyną do seksu to ja nie jestem
co za bzdury on opowiada, tzn. nie opowiada bo z tego co tu widzę wasza rozmowa wygląda tak że Ty gadasz a jaśnie pan się wykręca jakąś maszyną-żal d* ściska
zdaje mi się teraz po tym co napisałaś(i co mogłaś napisać od razu bo sprawa byłaby bardziej jasna) że to egoista jak bum cyk cyk który na dodatek o seksie nie potrafi pogadać jak człowiek, pewnie wyznaje pogląd że o seksie się nie gada tylko go uprawia w dodatku znalazł Ciebie, czyli dziewczynę niedoświadczoną i może dużo rzeczy Ci wmówić że to przecież jest normalne, no cholera mnie bierze jak to czytam.
Nie, to nie tylko facet ma odczuwać przyjemność i mógłby postarać się bardziej zwłaszcza że mu o tym mówisz, zwłaszcza że jest już doświadczony w tych sprawach.
Ja po prostu odmówiłabym właśnie podając prawdziwą przyczynę: seks z Tobą w takiej postaci jak ostatnio sprawia mi zero przyjemności. Wg. mnie nie na tym to polega że tylko Tobie jest dobrze, sama też czegoś mam prawo oczekiwać i jeśli Ci to nie pasuje to trudno. A że nie chcesz ze mną porozmawiać i na wszelkie próby takiej rozmowy się wykręcasz to seksu nie będzie bo ja nie odczuwam i nie będę odczuwała satysfakcji, więc jest to zupełnie bez sensu.
Może zrozumie jak powiesz dosadnie a jeśli nie to uciekać od takiego typa gdzie pieprz rośnie
Cytat:
Napisane przez aprilmoon9
jak ja bede egoistka to zacznie mnie zdradzac bo go nie zaspokajam ;/ i tego sie boje ;/ bo nawet kochajacy facet pojdzie do innej jezeli w zwiazku czegos mu brak ;/
|
prowo albo jesteś tym typem kobiety która chce w domu mieć byle jakiego faceta ale żeby tylko portki były...jak tak to sie nie żal tylko spełniaj zachcianki sama niczego nie oczekując w zamian w końcu to Twój pan i władca i nie daj boże poleci do innej....weź się dziewczyno zastanów
Edytowane przez maryanna3
Czas edycji: 2011-12-11 o 20:46
|
|
|