2011-12-11, 22:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
dobry wieczór mamuśki 
Cytat:
Napisane przez meszsares
Pokretne myslenie mojej dwulatki: "wygladam jak SZCZUPAK, ale nie jestem szczupakiem tylko Klarusia..." 
|

Cytat:
Napisane przez youyou
hej mamuśki
Miałam dziś intensywny dzień, a po południu byliśmy z dzieciakami na basenie. Lila robiła wielkie oczy na wszytsko  ale to co robi Filip to jest jakas masakra  Ratownicy bili mu dziś brawa  bo on kocha wodę, umie już pływać sam (z tymi pomponkami na ramionkach), skacze na bombę do wody, wsadza głowę pod wodę, nurkuje i w ogóle jakby nie miał uszu to uśmiech miałby dookoła głowy
|
Gratulacje dla Filipa!
Cytat:
Napisane przez zapałeczka
Dobrze, że u Was wszystko w porządku... Ja jestem załamana.  Jest najgorzej na świecie  
Siedze i rycze i nie wiem co dalej...   
Przepraszam, ale musiałam to wyrzucić z siebie...;(
|

palant to najdelikatniejsze określenie jakie mi przychodzi do głowy...trzymaj się! 
Cytat:
Napisane przez marzena_S
Czy któraś z Was ma/używała depilator laserowy? Polecacie takie cudo? Podobno po odpowiedniej ilości zabiegów włosy znikają w 80%.Na gruponie jest dosyć ciekawa oferta i zastanawiam się nad zakupem.
|
ja nie ale też mnie groupon kusi...
Cytat:
Napisane przez Shira_83
mam pytanko czy wy jak robicie dzieciakom zupki to mięsko gotujecie osobno i potem dodajecie tylko to ugotowane mięsko do wywaru z jarzynami bo tak wyczytałam w jakiejś ulotce i nie wiem czy tak mam robić? Scio???
|
osobno, bo z mięska się rozpuszczalne składniki wypłukują do wywaru, ale część z nich jest niewskazana dla malucha więc tego wywaru z mięsa nie podajemy
Cytat:
Napisane przez Kolina
mam pytanie, jak ratujecie się przed wyłysieniem???? bo ja za niedługo będę świecić glacą, tak mi włosy wychodzą że szok,
|
ja mam mgiełkę radical, tabletki Silica, ale pocieszę Cię że przestały już wypadać 
Cytat:
Napisane przez DaKaro
Dziękuję za zainteresowanie moim problemem  . A jak wyjada z dwóch piersi, to kiedy woła następny raz? I czy w piersiach masz wtedy dużo mleka?
|
ja się tylko wtrącę - czasami mam wrażenie że nie mam w żadnej nic, a mały i tak sobie wyciągnie ile potrzebuje 
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
MAM PYTANIE!:
1.Czy to możliwe, że jak posmarowałam dentinoxem to momentalnie przestają dziąsła boleć ?
Emilie zaczęła mi tak płakać przy jedzeniu,że myślałam że padnę... posmarowałam dentionxem dziąsła,pomasowałam i jak ręką odjął.Trwało to może nie cała minutę !!
|
wg mnie możliwe. Sprawdzałam na sobie (posmarowałam ) 
A my cały dzień spędziliśmy poza domem, byliśmy na zakupach, potem u teściów, na szybko 
Zmykam do spania bo padam...dobranoc!
|
|