Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za co Waszym zdaniem mężczyźni powinni podziękować feministkom?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 21:23   #124
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: Za co Waszym zdaniem mężczyźni powinni podziękować feministkom?

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
Ale to w sumie ciekawa kwestia. Jaki bylby odbior feministek, gdyby parę medialnych pan, deklarujacych sie feministkami, wskoczylo w mini, perfekcyjny make-up i zarzucajac włosami dalej propagowałyby poglady feministyczne?

I czemu tego nie robią? Wydaje mi sie,ze tego nie lubią,bo to nie w ich stylu,a moze tez z obawy,ze zostana uznane za takie co chca sie przypodobac facetom? A moze trochę z przekory, pod tytułem " Mas mnie za babochłopa?A kij Ci w oko, twoja opinia mnie w ogole nie boli, będę wręcz Cie w tym utwierdzać"

Ale to juz tylko takie dywagacje
Wiesz jeśli chodzi konkretnie o mini, szpilki, dekolt i takie tam czyli to co stereotypowo podoba się mężczyznom najbardziej to mają to w głębokim poważaniu
natomiast nie można powiedzieć żeby były niezadbane taka np. Gretkowska jest bardzo ładną kobietą(tzn. rzecz gustu) ale zadbaną, umalowaną itd. ma męża z ktorym podobno tworzy partnerski związek więc koty jej raczej nie jedzą
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując