Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 22:27   #1606
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI

hej!

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
hej kochane! U mnie troche lepiej bo juz nie piecze jak sikam. Ale za to nerki daja mi nie zly wycisk. Jak nie bedzie sie nic dzialo to jest szansa ze mnie jutro wypuszcza do domu. Poki co kazali mi sikac w plastikowy sloj,i patrzec czy nie ma kamykow.

Obawiam sie ze tego kolosa prawie 3cm nie wysikam i zostanie we mnie, a kruszenia nikt mi nie proponowal na razie. Jeszcze jutro mam miec usg i sie okaze czy do domu czy zostaje.

Tz daje mi nieziemskie wsparcie i lola podobno mnie szuka i teskni,ciagle sie do tz przytula. Chce juz do nich.

Princeska to niezlego masz tz,za lazienke bym zabila,ja mojemu daje miske do rzygania.

Kurcze nie moge zobaczyc zdjec co wstawiacie, znieksztalcone sa.
wracaj do zdrówka szybko i oczywiście do Tż i Loli
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Witajcie laski dzisiaj moje urodziny ktore niestety spędzę w pracy

Myłam dzisiaj kłaki i trochę mi sie ten rudzielec wypłukuje na szczęście... I mam prześwity blondu

Nawet nie wiecie jakbym chciała znowu być blondynką <płacze> ;(
wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
I wiecie co... mnie też korci obcięcie Wkurzają mnie te moje włosy, bo one juz tak troche smetnie wiszą :/ Z przodu krótsze, z tyłu dłuższe te pocieniowane. Grzywka zapuszczana. No juz mnie szlag trafia i najchetniej bym ciagle wiązała. Może to ta pogoda

ja też mam ochotę ciachnąć a dziś to wogóle cały czas słyszałam żeby przyciemnić (wogóle mam dziś zrypany humor ) i o mało co bym tego nie zrobiła na szczęście Tż mnie uświadomił ,że blond ma zostać
Cytat:
Mnie też, ale wiem że TŻ to mnie zatłucze chyba

U mnie tutaj dobrze widać to cieniowanie paskudne, jak włosy straciły wilgoć i o I ile bym musiała ściąć żeby sie pozbyc tego

W sumie takie długie proste włosy bez grzywki jakis tam urok maja ale bo ja wiem Zaraz wstawie do albumu zdjecie jak wogole mi Wellaton sluzy i te kudła
też mam to samo na głowie tyle że u mnie się bardziej końce puszą
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
super

mi tez

Kitka kupiłaś śliczna spodniczke i koszule Caskada Ty tez

Snowi, chodzilo Ci o te zdjecia z zalacznika

Ja wlasnie kupilam sobie kurtke postaram sie jutro zrobic zdjecia, bo dzis wychodza strasznie przeswietlone
na tym drugim śliczny kolor
Cytat:
http://dabolo.files.wordpress.com/2007/02/megan-fox.jpg Ja w sumie do takich włosów ostatecznie dąrze
też mi się takie marzą

ja dziś w drodze do kościoła strzeliłam sobie sesje na dworze jak włoski wyglądają ,ale wrzucę do albumu bo są z buzią a chce żebyście osądziły czy mi wogóle pasują chodzi mi o kolor czy zostawić jak jest czy przyciemnić?
zaraz wrzucę do albumu

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora