Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 22:06   #1503
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hej
Własnie Was ponadrabiałam
ogolnie to nic ciekawego u mnie sie nie dzieje...
byłam na imprezie firmowej w piatek no i w sumie fajnie było potanczylismy troche troszke %% było, ale jestem z siebie zadowolona bo duzo nie wypilam a wszystko spalilam na parkieciePozniej jakos mi sie humor pogorszył bo kilka dziewczyn z facetami przyszło a ja bez nikogo i jakos mnie dołuje to, ze kazdy potrafi kogos znalezc a ja nie;/ zawsze musze na jakiegos debila trafic

monika01011986 ja tez nie lubie kawowych słodyczy kawe ogolnie tylko z mlekiem moge wypic na rozbudzenie sie rano i to tylko i wylacznie rozpuszczalna czarnej to juz wogole nie rusze
Kochana uwierz mi że bycie singielka też ma duzo plusów. Skąd wiesz, że te osoby które przyszły z partnerem są z nimi szczęśliwi? Znam kilka takich par które choć są razem to się wręcz nienawidzą - taki toksyczny związek. Więc ciesz się, że nie męczysz się z jakimś debilem i cierpliwie czekaj na swoją prawdziwa miłość zobaczysz, że w koncu znajdziesz tą połówkę
Z tą kawą to mam identycznie!!!! Piję tylko rozpuszczalną i to obowiązkowo z mlekiem takie zwykłej czarnej kawy nie dotknę

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja też mam problem z przetłuszczającymi włosami :/ a raczej mam tak, że przy skórze głowy mi się przetłuszczają a końce mam suche, bo to od rozjaśniania włosów zapewne.
Spróbuje tego szamponu z Nivea mam nadzieję, że i mi pomoże, bo teraz myję włosy co drugi dzień, a i tak na drugi dzień nie mogę rozpuścić, bo są już tłuste i źle to wygląda :/

Zaraz wybieram się na zakupy, muszę iść do apteki po kolejne opakowanie Centrum bo już mi się kończy i zobaczę za tym szamponem

Monia cieszę się, że z mężem wszystko dobrze się poukładało. Oby te święta były dla Ciebie jak z bajki
A co do słodyczy to ja uwielbiam wszystko co kawowe i cukierki i czekolady a za to kawy nie piję, a jak się zdarzy to może raz w tygodniu albo i rzadziej
Madziu bo to tak na prawdę nie włosy się przetłuszczają a skóra głowy robi się tłusta gdyż wytwarza za dużo sebum. Oczywiście kosmetyki też potrafią obciążyć włosy i wydaje się że są one tłuste aż do samych końcówek. Zachwalacie tak te odzywki w sprayu a spróbuj umyć włosy i nie psikac tej odzywki a zobaczysz, że będą dłużej świeże. Ja tak miałam z Radicalem mgiełką. Zawsze po umyciu i podsuszeniu włosów psikałam mgiełkę Radicala która NIBY w ogóle nie obciąża włosów. Oczywiście niby też to prawda ale zauważyłam, że jednak gdy nie psiknę tej mgiełki to włosy mam o dziwo dłużej świeże. Pamiętaj, że jak przetłuszczają się włosy to broń Boże nie powinno się używać nic oprócz szamponu na skórę głowy.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaaa po zdjeciach widac nie samowita przemiane !! ) jak dla Mnie jestes mega ładna Czarnulka a takie pytanie gdy miałaś taka wage duża cwiczyłas cos ?

i takie Małe pytańko bo strasznie trudno mi przestać pic wody słodkie typu pepsi i takie tam wieec mam pytanie czy woda Mineralna truskawowa duzo daje kalor ? i czy mzna taka pic ! bo musze sie przestawic ! a chce zaczac od czegos ! bo to jest jako jedyna najtrudniejsza rzecz !
Dziękuję Ja nie ćwiczyłam prawie w ogóle. Trochę brzuszków czasami porobiłam a gdy byłam taka mega gruba to kompletnie żadnych ćwiczeń nie robiłam. Starałam się po prostu dużo ruszać - chodzić(spacerować), sprzatać , w pracy dawałam z siebie wszystko a pracowałam fizycznie. Głownie dieta mi pomogła
Co do pepsi to pij sa sobie bez oporu ale oczywiście Light czy Zero. PRzpeyszna jest Pepsi Max słodzonko bez cukru. Niczym się nie różni od zwykłej pepsi, jest mega słodka a ma tylko 1 kcal w 250 ml Co do wody to z tego co pamietam to chyba Veroni minerale ma malutko kalorii a jest bardzo pyszna szczególnie brzoskwiniowa.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A ja już wróciłam z zakupów, kupiłam następne opakowanie Centrum i szampon polecany przez Monię jutro umyję nim włoski
Monia a Ty po jakim czasie zobaczyłaś efekty? Po ilu myciach?
Dobrze, że łykasz te centrum Witaminki Ci się przydadzą
Ja efekty widziałam juz po 1 umyciu - włosy były takie mega czyste i lekkie Myłam je co 2-3 dzień. Teraz myję co 4 a używam go ok. miesiąca I dodam że mam naprawdę mega tłustą cerę z którą walczę cały czas. Na szczęscie znalazłam juz dobrą broń

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora