Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 23:20   #1508
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny humorek u mnie troszkę lepszy ;*dzięki za miłe słowa, zawsze pomaga takie wsparcie chociażby przez internet
Nie ma za co Polecamy się na przyszłość

Cytat:
Przez weekend miałam pisać packę, ale niestety miałam od rana mdłości i ból brzucha po lewej stronie spałam z przerwami do 13 i ogólnie słaba jakaś jestem. W domu nie ma no-spy,więc wziełam niedawno krople żołądkowe do tego wszystkiego dochodzi biegunka
Uuuuu biedactwo może się czymś zatrułaś? albo jakaś grypa żołądkowa? Mam nadzieję że szybko przejdzie

Cytat:
Tato jakoś próbuje wszystko śmiechem żasrtem, wiadmo martwi się, ale nie poddaje ) jutro idzie do lekarza...więc się dowie co dalej.
Bardzo dobrze, że tata próbuje żyć dalej i normalnie... to bardzo ważne aby się nie poddawać. Na pewno będzie dobrze, trzeba w to wierzyć!

Cytat:
Na sywestra chyba będę z rodzicami w domu i chrześniaka podrzucą, jednak to nie to samo, ale nic nie poradzę, pewnie będzie smutno w sylwka.... od 5 lat razem a tu teraz oddzielnie. A on będzie w sklepie oddalonym ode mnie o 10 minut drogii nawet nie będę mogła z nim się przytulić o 00:00....no cóż nic już się nie zrobi.
No widzisz... takie zycie niestety Przynajmniej masz rodziców więc się nie smuć. Pomyśl, że są osoby które spędzą sylwestra w samotności.. bez rodziców czy ukochanego. Także towarzystwo rodziców też powinno Cię cieszyć, zwłaszcza, że tata jest chory. Na pewno będzie szczęśliwy, że spędzicie razem Sylwestra

Cytat:
Liczę na śnieg w tym roku, bo chcę zorganizował kulig ze znajomymi a tu gdzie śnieg?? w tamtym roku planowaliśmy zrobić, ale zanim wszyscy się zebrali to śniegu nie było tylko chlapa....no choolercia... w tym roku postaram się nie odpuścić, tylko czasami problem zebrać wszystkich w jednym terminie
W tym roku to na śnieg raczej nie licz.... najszybciej w przyszłym roku

Cytat:
A co do diety to muszę jakiś błonnik czy coś otręby, śliwki jeść, chociaż teraz przy biegunce może lepiej nie. Codziennie jem grejpfruta to już w nawyk weszło! Lepiej mi po nim i jakoś tak głodna nie jestem.. tyle,że jeden batonik mały powoduje u mnie jakieś zatkanie na 2/3 dni i nie chodzenie do toalety. To jakieś chyba rodzinne...wagę 81.. czy 80 chyba z rok nie widziałam a im bardziej się staram tym gorzej.. chociaż nie rośnie jak patrzę na zdjęcia z wesela w czerwcu i na wagę 86,5 a teraz te 82 to widzę mala różnicę byłam spuchnięta chociaż dalej jestem..ale wolę gdy waga stoi niż rośnie.
Mi w nawyk weszło jedzenie otrębów Pamietaj, że najlepsze efekty są gdy jesz je codziennie - najlepiej rano z płatkami i mlekiem
No a 4,5 kilo to na pewno widać po Tobie że zgubiłaś! Przeciez to nie tak mało jest

Cytat:
kończy mi się tusz do rzęs jaki dobrze podkręca?? chodzi mi otakie do kupienia w drogeriach Rossmann czy Natura?:c mok:
Zalotka + tusz Dobry i nie drogi jest Max Factor 2000 Calorie.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
na pewno mamie chodzi o to, ze wody smakowe to parataktycznie sama chemia, bo smak jest sztuczny, a nie z prawdziwych owoców.
No być może. Ale tak na prawdę jakbyśmy mieli patrzeć na produkty z chemia to nic byśmy nie jedli Teraz prawie wszystko nafaszerowane jest chemią nawet warzywa i owoce! Nawet nasze powietrze nasączone jest chemią a potem dziwne czemu tyle ludzi ma raka.....

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
W Szczyrku śniegu jest także spokojnie można śmigać. No teraz już będziemy mogli rozmawiać na szczęście Ja zmykam do spania, bo jutro o 8 pobudka. Dobranoc
Ooo proszę a myślałam, że do Polski jeszcze śnieg nigdzie nie dotarł w większej ilości No to super, że macie mozliwość pogadania

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora