2011-12-11, 23:35
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Napisane przez f_ola
Lady! A kiedy pobolewa Cię ząb to idziesz do dentysty. Kiedy masz wysypke to do dermatologa. Kiedy masz gorączkę do pediatry. A ten brak okresu to jak gorączka czy wysypka czy ząb! Ranyyy idź nawet z mamą czy przyjaciółką- będzie Ci raźniej i wrzucą Cię do gabinetu.
Byłam dwa razy a jestem ciut starsza. Pierwszy raz to porażka. Babka w ogóle mnie nie zbadała, była opryskliwa i koniecznie mi chciała zapisać tabletki  ja do niej że koniecznie chce żeby mnie zbadała, bo w rodzinie miałam przypadek cysty na jajniku i raka macicy blabla a ona że potrzeby nie widzi skoro z nikim nie spałam - chyba że chce tabletki. I co? Nie zniechęciłam się do nacji ginekologów. Miesiąc potem dzielnie poszłam do drugiego. Drugi raz było już spoko. Tylko,że lekarz wyjechał i teraz znowu nie mam do kogo iść. xD Teraz trzeci raz- do trzech razy sztuka haha.
Tyszka hahahh co do LO miałam koleżankę, która robiła testy ciążowe na przerwach dzięki swojej oszałamiającej wiedzy 
|
Ja pierwszy raz poszłam prywatnie, bo chciałam żeby choć pomieszczenie ładniejsze było haha. W przychodniach różnie to bywa.
Lekarz pogadał ze mną baaardzo długo, bo miałam dużo pytań. Chłopak wtedy ze mną był, ale na korytarzu czekał 
Miałam badanie + USG. I muszę powiedzieć, że nie było źle. Potem już chodziłam do przychodni i lekarz już nie był taki chętny do pogawędek. O badanie w razie co, sama się prosiłam bo on by właśnie najchętniej dał receptę i kazał spadać :P Jednak jak się zapłaci to i atmosfera w gabinecie lepsza...
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------
Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat
Ehh, ciężko mi się przemóc. Może na razie jednak spróbuję wdrożyć tłuszcze, a potem się zobaczy. 
A ile takich np. orzechów włoskich mam jeść? Bo przypatrzyłam, że mam w szafie, choć nie wiem, czy nie są przedpotopowe.  Albo w jakich ilościach oliwy dawać i do czego, do sałatek? Jak często, codziennie?
A co z tym siemieniem lnianym i lnem mielonym? 
|
W życiu nie miałam do czyienia z siemieniem lnianym.
A Ty w ogole masz jakies ustalone proporcje BTW których się trzymasz?
|