Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-12, 08:36   #1511
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Hej laseczki ;*
U mnie dziś trochę więcej na wadze bo 48,4 kg a to pewnie przez zbliżającą się @ więc się nie przejmuję.

Cocktail super, że wypoczęłaś no i że w końcu mogłaś zobaczyć Tż nie dziwię Ci się wcale, że chciało Ci się płakać a zobaczysz co to będzie jak wróci

Monia ja bez odżywki nie rozczeszę włosów od rozjaśniania mam zniszczone i wątpię, żebym dała radę. No ale dziś spróbuję zrobić tak jak pisałaś

Anet witaj na początek może zacznij jeść 5 małych i zdrowych posiłków, jak w podpisie Czyli odrzuć tłuste i słodkie rzeczy zamieniając je na zdrowe jedzonko. Na pewno na początku będzie ciężko się przestawić, no ale mam nadzieję, że się uda Powodzenia życzę

Gosia kochana najważniejsze, że tata się nie poddaje. Musicie go wspierać. Na pewno wszystko będzie dobrze
A co do wagi to już dziś zobaczyłaś 81 trzymam kciuki, żeby Ci się udało

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cocktail dlaczego nie wykonalne? Do Świąt jeszcze trochę zostało, więc trzymam kciuki, żeby Ci się udało