Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-12, 09:01   #3717
norka27
Zakorzenienie

Dot.: TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI

Czesc Babcia

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ale mam ostatnio doła, wszystko mnie wkurza, smutno mi, nic mnie nie cieszy, ciągle boli głowa i najchętniej spałabym po 24h żeby się choć troszkę wyspać.
A TŻ sobie zrezygnował z tej netii, bo prze prawie miesiąc tylko kase na dojazdy trwonił (bo jak ich wysyłali w teren to musieli sobie tam sami dojechać ), za odejście bez podpisania tych 5 umów skasowali go 60zł, które sobie wziął znaszych, czyli moich pieniędzy nawet nie informując mnie o tym. W sumie jakiś tydzień temu to było. No i obawiam się, że to właśnie ta sytuacja między innymi mnie tak wykańcza psychicznie.
dziwny ten twoj facet, nie ogarniam go, ogolnie to ja bym tak nie mogla Sorry, ale zylam z facetem, ktorego musialam utrzymywac i wiem jak to jest - oni sie nie zmieniaja, do tego trzeba miec tupet i jest mu zwyczajnie wygodnie zyc na twoim garnuszku. Wnioski wyciagnij sama.. sorki za brutalnosc ale ja lubie wywalic to co mi na watrobie siedzi.

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Wiesz... zależy jak do tego ultimatum podejdzie
Związek jak związek - czasami trzeba przemówić drugiej osobie do rozsądku
zgadzam sie calkowicie, idealne zwiazki bez problemow sa tylko w filmach.

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Lepsze te szczury niż kot (bo kot potrafi porządnie nasmrodzić, bez urazy dla kociar ).
eheh... nie bede komentowac

Cytat:
Ja pierdzielę, koszatom dzisiaj totalnie odbija
Jan siedzi i piszczy od 10 minut, a ja czekam aż raczy się uspokoić...
moim kotom tez odbilo - 2 dni nie bylo nas w domu a tam masakra - M cos zjadla i jej utknelo w tyleczku i chciala sie tego pozbyc i koniec koncow musielismy prac dywany, myc podlogi, prac posciel i wykapac kota To ostatnie bylo jak rolerkoster - ja bylam mokra, kot mokry, TZ mokry, lazienka mokra, krzyku tyle ze az A sie ukryl a dzisiaj bedzie golenie dupki M

Cytat:
Socjologia jest ciekawa całkiem
A który rok?
ooo tyy... a mnie smierdzacym politologiem nazwalas

i wypluj to o tej ciazy.. tfu tfu tego sobie nie zyczymy
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora