Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2011 :)
Wątek: Żony 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-12, 08:22   #912
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2011 :)

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym co napisałaś o sylwestrze robionym u siebie. I Nas to w tym roku czeka. przez to cały wczorajszy dzień się z Mężem boczyliśmy na siebie. Bo okazało się że u Nas być Sylwester, na około 3 pary, czyli łącznie z Nami 10 osób na 36 m. Po prostu ja sobie tego nie wyobrażam. Bo ani nie będzie miejsca na potańczenie, ani nic. Mój Mąż do mnie a czego Ty się przejmujesz, będzie składany Sylwester, no tak, ale nie wiem co kto przyniesie i to w mojej kwestii będzie doniesienie jedzenia, picia etc.
Poza tym będzie ta moja ulubiona para - świadek z żoną, którzy przy Naszym ostatnim spotkaniu zrobili niezłą awanturę, boję się powtórki z rozrywki, poza tym Ona lubi sobie wypić i raz już było, że wywalała szlanki po całym domu i rozlewała wszystko. No i najważniejsze, ja już pewnie o 2 -3 będę zmęczona a jak znam życie to oni będą do rana siedzieć i pić.
Jestem tak zła...ale co robić...jak tylko wspomniałam dla Męża, że nie chcę to On, że możemy oddzielnie spędzić Sylwestra...
Współczuję Ci, nieciekawa sytuacja, i jeszcze ta postawa męża. My jak już pisałam raczej zdecydujemy się na kino, tym bardziej że koleżanka dała znać że impreza postudynja prawie na pewno się odbędzie, więc pojawia sie nie małe koszty: impreza, dojazd, ubrać się trzeba, pewnie fryzjer jakiś; trzeba będzie się ładnie zaprezentować ludziskom których juz ponad 5 lat się nie widziało co niektórych oczywiście.
Co do imprez to właśnie w sobotę był u nas brat Tż z synem i jego dziewczyną. Przyjechali po mój ukochany samochodzik więc wiadomo, jakąś wódeczkę, sałateczkę, obiad po z daleka przyjechali; i o północy ja już oczy na zapałki a oni jeszcze by siedzieli. Ale miło było. Wzięli samochód, i przy okazji jedngo pieska, bo się dziewczyna w nim zakochała
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując