2011-12-12, 13:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Napisane przez party_girl7
co do wloskow, ja zauwazylam na nogach tzn na podudziu ze mam o wiele grubsze wlosy niz np na gornej czesci ud (ktorej nigdy nie depilowalam) wiec to wlasnie chyba efekt depilacji niestety..
|
ja na udach golę i mam słabsze niż na łydkach, więc to chyba tak już jest
Cytat:
Napisane przez E.J.
Hola, moment. Golenie to golenie maszynką co powoduje, że ucinasz włosa przy skórze, cebulka zostaje w środku. Depilacja woskiem polega na tym, że usuwa się włos z cebulką i jest zupełnie inaczej niż przy goleniu bo cebulki są coraz słabsze i włoski też.
Po drugiej tabletce ibupromu juz nic mnie nie boli 
|
masz rację myślałam, że to oczywiste tylko chciałam pokazać, że nawet przy goleniu włoski nie stają się mocniejsze
ja biorę zawsze ibuprofen fajnie, że pomogło. Mam pytanie: brałaś no-spę. Pomaga Ci coś? Bo na mnie nie działała wcale
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------
Cytat:
Napisane przez party_girl7
wiec w efekcie wlosy po depilacji sa/wydaja sie grubsze, ciemniejsze dlatego trzeba je potem czesto golic czego wlasnie nie chce
ale wosk boli i chociazby pojawia sie problem wrastajacych wloskow, przez co zrezygnowalam z depilacji woskiem.
Moim zdaniem jesli inni nie zauwazaja wasika to znaczy ze nie warto sie z tym bawic.
|
dla mnie golenie woskiem na twarzy nie jest bolesne. Włoski na twarzy też nigdy mi nie wrastały, ale powiem Ci, że teraz rosną bardzie prostopadle do skóry, w kierunku w jakim wyrywałam. To duży minus
|
|
|