Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-12, 13:24   #45
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
co do wloskow, ja zauwazylam na nogach tzn na podudziu ze mam o wiele grubsze wlosy niz np na gornej czesci ud (ktorej nigdy nie depilowalam) wiec to wlasnie chyba efekt depilacji niestety..
ja na udach golę i mam słabsze niż na łydkach, więc to chyba tak już jest
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hola, moment. Golenie to golenie maszynką co powoduje, że ucinasz włosa przy skórze, cebulka zostaje w środku. Depilacja woskiem polega na tym, że usuwa się włos z cebulką i jest zupełnie inaczej niż przy goleniu bo cebulki są coraz słabsze i włoski też.

Po drugiej tabletce ibupromu juz nic mnie nie boli
masz rację myślałam, że to oczywiste tylko chciałam pokazać, że nawet przy goleniu włoski nie stają się mocniejsze

ja biorę zawsze ibuprofen fajnie, że pomogło. Mam pytanie: brałaś no-spę. Pomaga Ci coś? Bo na mnie nie działała wcale

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
wiec w efekcie wlosy po depilacji sa/wydaja sie grubsze, ciemniejsze dlatego trzeba je potem czesto golic czego wlasnie nie chce

ale wosk boli i chociazby pojawia sie problem wrastajacych wloskow, przez co zrezygnowalam z depilacji woskiem.

Moim zdaniem jesli inni nie zauwazaja wasika to znaczy ze nie warto sie z tym bawic.
dla mnie golenie woskiem na twarzy nie jest bolesne. Włoski na twarzy też nigdy mi nie wrastały, ale powiem Ci, że teraz rosną bardzie prostopadle do skóry, w kierunku w jakim wyrywałam. To duży minus