2011-12-12, 20:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Hawana janiołki wszystkie dziołszki, ale róznie ubrane U mnie sie okazało, że nie ma juz tego koloru, który tak mega chciałam i kazali mi inny wybrac;/ napisalam zeby mi zamienili na inna aukcje, mam nadzieje ze sie uda.
Józia ja bym tam nie miała nic przeciwko koleżance na Malcie
Najka Ty seksoholiczko
BY śliczna bransoletka też beczałam przy tym filmiku. szczególnie jak sobie pomyslalam, ze ja sie do swojego taty juz nigdy nie przytule
co do muzyki polecam Maria Mena Każdej z Was cudna kobieta Albo Iron and Wine, ale to specyficzne bardziej
Gothka zdróweczko!
Carmelku rozwala mnie Twoje zdrabnianie Gwizdaka
niespodziewanie bylam dzis w pracy, bo Allena sie rozchorowala i musiala pilnie jechac do Pragi na zabieg i chyba juz przed 6 stycznia nie wrocą Moge sie wiec poswiecic pisaniu mgr, pieszczeniu TŻ-ta, wymuszaniu pierdzionka, robieniu dla Was janiołów
Zwies doszedł misiek?
aaa... i prawdopodobnie bede ja gotowała wszystko na Wigilię u mamy w domu. Mam nadzieje ze sie nie potrują
Piczko a z jakiej racji on tak walnął?
jesteśmy u rodzicow TZta on poszedl z ojcem zmieniac opony, ja siedze na naszym laptopie na wizazu, z pokoju dochodzi mnie rozmowa jego siostry z mezem. Ona wysoko w ciazy i co drugie slowo do wycenzurowania. :/
Tż kupił mi te łyżwy na święta czekam na kuriera
Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2011-12-12 o 20:27
|
|
|