Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-12, 20:36   #3453
Kileczka
Zadomowienie

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
To mnie się czepiono. A niesłusznie, więc podałam ku temu konkretne argumenty.

Co do tego jaka jestem w życiu- nie powinno Cię interesować tak jak mnie nie interesuje jaka Ty jesteś ;]

Mówisz, że współczujesz moim bliskim. Przekażę- na pewno ich to bardzo zainteresuje, że dziewczyna, która całkowicie mnie nie zna wydaje osądy na temat mnie czy ich ;] Jak masz w sobie sporo empatii to przelej ją na biedne zwierzęta w schroniskach, bo mojemu otoczeniu jak na razie takowej nie potrzeba.

Greige- a musisz tak kombinować z tymi przepisami? Nie jesteś w stanie przełknąć drożdży solo? Przecież są smaczne Nie wiem czy takie dodatki nie obniżają skuteczności drożdży, wiesz?
A co do przepisu...to po prostu wsyp go tyle aż będziesz mogła te drożdże wypić...tylko nie przesadzaj...bo w jednym kubku zaaplikujesz sobie więcej chemii (cappuccino) niż witamin (drożdże)

EDIT: Swoją drogą jutro miałam myć łeb wyszło, że myję dzisiaj No i siedzę z fusami z kawy na skalpie właśnie A płukanka stygnie
Dziś zmieszałam z odżywką te fusy i lepiej się nakłada
No i zrobiłam tak jak mówiłam- zaparzyłam po prostu kawę w ekspresie a nie tak, jak ostatnio- że zalałam w kubku a potem przecedzałam przez filtr
I jest czarna, że aż dna garnka nie widać
I pełen litr
Jak robisz peeling z kawy to zostawiasz go na jakiś czas na głowie w celu przyspieszenia porostu? Czy po prostu masujesz skalp i spłukujesz? Tak się zastanawiam czy zostawienie ich na skórze glowy na kilkanaście minut nie zadziała lepiej, ale w sumie nie mam jak z tą kawą chodzić, bo wszystko zaraz będzie brudne
Kuracja drożdżowa: 14.03. Pasemko kontrolne 28cm.