Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-13, 12:36   #939
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

A w ogóle to ja się dzisiaj wyspałam, chciałam donieść.

Moje dziecko zasnęło 20:30 i bez ryku spało. Położyłam się o 22, cisza. Przewinęłam jeszcze, bo zasiurany był, przebrać musiałam znowu, bo na brzuchu spał, więc brzuch mokry był... Nawet usiadł przez sen i ręce mi podał do ubierania. A potem padł jak pluszowy miś, znowu na brzuch, pupa do góry i śpi...

Gdzieś koło 1 się kręcił chwilę, dałam kaszę i pojechał znowu... Obudziłam się sama, była 4 godzina, dziecko spało. Przewinęłam bombę i dalej spać.

Przed 6 zmieniał pozycję co chwila, ale milcząc. Dałam kaszę śniadaniową, brzuszek się ucieszył i dziecko znowu odpadło mocno.
Przytuliłam tatusia do dziecka i poszłam do pracy...

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

kropka, głównie są otwierane szafki i szuflady. Już dosięga do najwyższej ze sztućcami
Aaaa
My mamy większość szafek i szuflad zabezpieczone. W kuchni pozwalam otwierać, a jak coś wyjmuje to jest ZOSTAW, dlatego zamknij mało używamy. Zwykle wtedy, gdy otwiera mi pojemnik z proszkiem w pralce, a pralka akurat chce coś stamtąd pobrać.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując