Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-13, 12:41   #3645
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej, ja dziś gniję 12 h w pracy, do tego muszę być na seminarium, które organizujemy na jednej uczelni. Wcale mi się nie chce tam być, zwłaszcza, że ja się mam do tego jak piernik do wiatraka Do domu przy dobrych wiatrach wrócę o 22.00

Ech, trzymajcie za mnie kciuki, bo nie wiem czy dam radę
Dasz, dasz Przyda się jakas odskocznia od codziennej rutyny, a i nowe doświadczenie na koncie Do tego nie będzie korków w godzinie powrotu - patrz, same plusy

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Racja, pff i co z tego Mój zużył mi wszystkie suszone grzyby, które wywalczyłam od Mamy. Chciał zrobić pierogi, chciał dobrze. Tylko kurczę, ja miałam 10 planów na weekend, nie mogłam się zdecydować, szczypałam się z tymi grzybami, a on je wziął i zmarnował I ja wiem, że chciał dobrze, może nawet te pierogi będą dobre. No ale pff i co z tego Już się niby z nim pogodziłam, ale i tak jestem zła i następnym razem schowam przed nim grzyby Już mu zapowiedziałam, że na jesieni będzie mi musiał nazbierać 2 skrzynki grzybów

Ależ miałam dziś pecha - chciałam naładować kartę miejską rano, dwa automaty nie czytały mi karty, bankomat był nieczynny... Dobrze, że znalazłam jeszcze jeden automat i jeszcze jeden bankomat, to się udało
To ja bym też nie była zadowolona z takiej sytuacji, aczkolwiek trzeba by się jakos dogadać

Faktycznie, pech. A ja już któryś dzień nie mogę spać normalnie, chciałam sobie poczytać przed snem prasę (mama kupiła Newsweeka bez książki ) i zorientowałam się, że jest 4 jak skończyłam całą gazetę. Wstałam przed chwilą wczoraj to samo...
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora