Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cz. XII- Hu hu ha! Hu hu ha! Idzie sesja zła!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-13, 14:14   #257
misheall
Wtajemniczenie

Dot.: Cz. XII- Hu hu ha! Hu hu ha! Idzie sesja zła!

Cytat:
Napisane przez tynus Pokaż wiadomość
Powiedzmy, ze ma duże poczucie humoru, dystansu...i to coś "w jego stylu", osoby, które znają Go dłużej niż ja widząc to od razu stwierdziły, ze to wręcz idealne : )... dziękował kilka razy, mówił, że mu się podoba, więc myślę, że jak najbardziej się udał.
A to fajnie Moi koledzy są dość 'sztywni' , więc chyba bym im się nie spodobało Ale pomysł świetny

Cytat:
Napisane przez SleepingBeuty Pokaż wiadomość
Ja jutro ide tylko na angielski, potem ide odwiedzic byłą nauczycielke a na koniec dnia od 16 w sumie do 18 korki ;/ tak sie obawiam, ze nie podałam. Zaczynam jutro uczyć chłopaka, który jest w 3 tech. więc to juz wyzsza szkola jazdy ;/
Również daję korki (z matmy), ale stwierdziłam, że nie podołam osobą, które będą w najbliższym czasie zdawać maturę. Pozostałam przy podstawówce i gimnazjum
A Ty z jakiego przedmiotu dajesz korki? No i ilu masz uczniów?

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
A ja jutro idę na rozmowę z koordynatorem kursu manicure, pedicure i stylizacji paznokci 3mać kciuki, bo jak dobrze pójdzie, to po sesji go zaczynam
No to powodzenia!

A ja byłam dzisiaj tylko na jednym wykładzie. Gdy wróciłam to wzięłam się za sprzątanie pokoju, a potem idę na korki Wreszcie czuć Święta!

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując