2011-12-14, 13:08
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciaza- zmiany w ciele o ktorych nikt Ci nie powiedzial.
Cytat:
Napisane przez suzana
A co powiecie na to - pod koniec I trymestru zrobiły mi się gniazda i dziwne "świderki" we włosach. Zawsze miałam sztywne proste włosy, które można było idealnie ułożyć, a teraz doprowadzają mnie do szału te wstrętne gniazda i lekkie fale, które zrobiły się tylko i wyłącznie po lewej stronie głowy 
|
O jacie, to mi się zrobiło takie gniazdo po lewej stronie głowy i nijak nie mogę tam włosów ułożyć, bo się rozłażą na wszystkie strony, ale nie sądziłam, że to od ciąży Wcześniej go nie miałam 
Cytat:
Napisane przez misia20l
dziewczyny a jestem ciekawa waszych przeżyć jeśli chodzi o sam początek ciąży... a dokładnie o krwawienie/plamienie implantacyjne. miałyście je? jeśli tak to jak długo? jak ono wyglądało? i czy było go dużo?
|
Ja nic takiego nie miałam, ale miałam dwa spadki temperatury już po wzroście poowulacyjnym i też mi się to dziwne wydało, a być może to była właśnie oznaka implantacji 
Cytat:
Napisane przez tootsie
Zawsze myślałam, że ciązowy brzuszek jest symetryczny, ułożony ,,centralnie,,  . Ale mój mały ulokował się praktycznie pod pępkiem 
Brzuch mam lekko spiczasty, teraz przesunął się lekko w górę.
Ale dzięki temu widzę resztki mojej talii ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
A mój, jak patrzę na niego z góry, to mam wrażenie, że z lewej strony bardziej wystaje, a z prawej mniej, tak jakby był taki ukośny w poziomie
|
|
|