Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki H&M - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-14, 16:11   #2783
patricia13
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Dokładnie,
jak byłam w poniedziałek wieczorem zajrzeć przed kinem, to w przymierzalni jedna wielka tragedia, ubrania zajmowały tam więcej miejsca niż było więcej przestrzeni, wisiały na lustrze, na wszystkim... Dzisiaj jak byłam to było w miarę ok, aczkolwiek też trochę tego leżało, zbyt dynamiczna jest wymiana osób żeby co sekundę to ogarniać
Z resztą o czym mają świadczyć leżące papierowe metki? one często na sklepie między wieszakami odlatują, a co dopiero przy przymierzaniu, co innego gdyby to były te materiałowe (ale i te miewają zdolność do naderwań). A już pomijam że taka metka może zwyczajnie wlecieć do środka pod kabiną.
Kpina i tyle.

Tak!
Tymczasem z prawdziwymi złodziejami nie robią nic...
Gdzieś rok temu w tym samym sklepie zauważyłam jak jakiś delikwent w kącie pakuje akcesoria to reklamówki,
podeszłam do kasy i zwróciłam na to uwagę, ale zanim pracownica sie ruszyła to przepadł. A przecież mają nagrania przy wejściu, ochronę i co, nic, tego nie widzieli?

Najbardziej sie dziś obawiałam co powiedzą na moje własne ubrania, "pech" chciał że miałam na sobie komplet naszyjnik+pierścionek z aktualnej kolekcji i jakbym im teraz udowodniła że to moje? Dobrze że nie brałam dziś szalika z H&M, bo jest z też z nowej i bym go najpewniej włożyła do torebki i wtedy to by sobie pomyśleli jakby go zobaczyli? Paragonu przecież nie będę ze sobą nosić

A wiesz, zauważyłam chyba dzisiaj tak trzy osoby jak wychodziłam jak patrzyły na mnie i między sobą rozmawiały, jakby szukały ofiary i dyskutowały "brać/nie brać"? Ostatnio jak byłam chyba też tam były. To jakaś nowa polityka H&M? Zniechęcić klientów absurdalnymi podejrzeniami?
Na mnie osobiscie tak to zadziałało
pewnie zniecheconych jest odsetek, ale traume to moze spowodowac
szczegolnie, jak ktos jest niesmialy i kiepsko sobie z tym radzi
jak ktos jest wygadany, to i przeprosiny na pismie dostanie, co JEST PRAWEM KLIENTA poszkodowanego w takiej sytuacji ( szkody moralne)

to jest marne w Polsce, na zachodzie tego nie ma
nie marne, zalosne wrecz
maja teraz mega utarg przed swietami, wiec zwiekszyli chyba te lapanki, ale to jest niesmaczne az
tak jak mowisz, prawdziwych zlodziei nie lapia, tez widzialam sytuacje, jak ktos pakowal do siatki, to juz jest premedytacja
i nic