2011-12-14, 18:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31044319]
może nie o samo kąpanie chodzi, tylko o to, że zaraz po bedzie sen, że koniec dnia zabawy...
A Oli chodzi do żłobka? codziennie? na ile godzin?
[/QUOTE]
No wlasnie dziwnie jest,bo juz jak wyjme z wanny jest ok. Dostaje smoka idziemy na dol,robimy mleczko,idziemy na gore,karmie gada i odkladam do lozeczka.Wlaczam karuzele i wychodze,nawet nie piska...
Do zlobka chodzi od poniedzialku do czwartku na piec godzin. Jak skonczyl dziesiec miesiecy,wrocilam na czesc etatu do pracy i nie mialam wyboru,musialam go ulokowac w zlobku. Uwielbia tam chodzic 
Cytat:
Napisane przez kropka75
Ten misiaczek jak minę czasem strzeli, to jak grizzly wygląda.
Patrz niżej: (fotka z komóry, jakość do dupy)
|
Super facet Moj Oli tez tak siedzi na blacie w kuchni,inaczej nic bym nie zrobila 
Cytat:
Napisane przez kropka75
Moje wczorajsze dzieło...
Się pochwalę. Tak dobry drożdżak to mi jeszcze nigdy nie wyszedł. Niebo w gębie. 
|
Cudo! Ja najchetniej pojechalabym do Ciebie na ten drozdzak 
Cytat:
Napisane przez panna migotka
jola u nas były podobne płacze i chodziło o to, że już koniec zabawy a on chciał jeszcze mimo, ze się potykał ze zmęczenia o własne nogi
|
Jak rozbieram Olivera to jeszcze nie placze,dopiero jak "wrzucam" do wanny.Gdyby ktos mi pomagal przy nim i kapal go wczesniej pomyslalabym,ze sie pewnie dziecko posliznelo w wannie i podtopilo/przestraszylo...Ale nic takiego nie mialo miejsca....
Cytat:
Napisane przez kropka75
Tak piszecie o tych prezentach... A dostaniecie coś z tych list?
Pisałyście list do Mikołaja?  Macie coś ustalone? Czy macie tylko nadzieję?
Ja ani tego, ani tego. Więc sama sobie zgrzeszyłam. 
Podobają mi się Apartowe bransolety, reklamowane przez Rubikową. Takie jak niżej...
Ale że nie dam w życiu 74zł za jedną kulkę  bo w totka jeszcze nie wygrałam, więc żadnych planów nie robiłam w tym temacie. Aż mnie koleżanka zabiła linkiem do firmy, które handluje towarem tego samego typu, ale za... grosze. Inny materiał, bo nie ma tam srebra, ale poza tym żadnych różnic. Koraliki są podobne jakościowo i całe wzornictwo równie bogate.
I poskładałam sobie w prezencie małe co nieco.  Tzn. czekam na pierdółki. 
|
No ja kocham Pandore I zeby nie bylo za tanio,to mam srebna ze zlotym zapieciem i kulki srebrne ze zlotym albo zlote... Mam jeszcze miejsce na wiecej,ale funduszy juz na ten cel niet.... Moze zadowolilabym sie czyms tanszym,ale niestety mam uczulenie na nikiel...I wszystko musi byc na 100% srebrne lub zlote....
Sliczne te Twoje koraliki 
----------------------------------------------------
Alez gonicie,ciezko nadazyc... Wrocilismy ze Swiatecznego Przyjecia. Fajnie bylo,dzieciaki sie fajnie bawily.Oli zdziwiony,ze ja razem z nim tam Pozniej zgram w koncu fotki,to postaram sie cos wrzucic.
|
|