Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-14, 19:21   #2259
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Nikola17 Pokaż wiadomość
Asiu ten świetlany blond widziałam gdzieś jak wychodzi to było bardzo popielato.. swego czasu też rozmyślałam nad tą farbą.
Czytałam że ta 38 ładnie wychodzi ale nie mam odwagi zaryzykować podobno ten odcień 38 ma wodę 9%?
właśnie przewertowałam wątek o londzie i tam dziewczyny wrzucały fotki po tym świetlanym i faktycznie podobno wychodzi popielato na poczatku a po ok 3 myciach się wypłukuje do takiego ciepławego blondu sama już nie wiem

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ja znow wszystko robie w rekawiczkach ale to zboczenie zawodowe
asiu ja bym sugerowala ten swietlany potem ten jasny a z bezowego bym zrezygnowala- bo mozesz byc ruda

ja mam liptona z malina i melisa- z biala razem zielona- takie sa lepsze-mniej smierdza i mniej gorzkie.
i mam tez zielona biedronkowa sypana-ale ona gorzkawa a ja nie slodze...ale jakos ja wykoncze powoli.
niech zrobi jak piszesz i nie zaluje farby na dlugosci jak chce rowny kolor.
dzięki w takim razie obejrzę sobie próbniki z tymi kolorkami 17 i 18 i coś wybiorę

miałam tą biedronkową zieloną i się jej pozbyłam (dałam teściowi bo on uwielbia zieloną herbatę) bo była okropna

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora