2011-12-15, 10:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Cytat:
Napisane przez Malla
Czy tylko do mnie nie przemawia świąteczna coca-cola? Już bardziej mnie nastraja Rynkowski śpiewający kolędy na saniach pod Babią Górą...
|
Jezdem z Tobą 
Dla mnie coca cola i gruby Mikłaj to komercha zachdnia i mże kiedyś w jakiś sposób ciekawiła i mamiła ale terazzzzzzzzz 
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka
Malla na mnie kokakolowa ciężarówka w żaden sposób nie działa, nie lubię coli (jedynie do wódki, a to baaaardzo rzadkie sytuacje, albo do leczenia niestrawności). Ale za to rozczula mnie zimowa/świąteczna? reklama whiskasa z tym pięknym szarym kociakiem  (nie widziałam jej jeszcze w tym roku).
Kevin NO WAY!  ileż można... (no nie wiem, denerwuje mnie po prostu).
|
TV brak ju,ż 4 rok. A jak jestem u rodzicw t natłok reklam mnie przeraża. Ten huk, szybkość obrazów, bełkot. Tak tak jestem staruchą i cieszę się,żę mje dzieci nie oglądają tej sieczki.(u Babci się edukują -moja 12-latka ogląda jakiś program o detektywach, Sędzia Anna Maria , jakiś sąd rodzinny i jakiś film z Muchą, niestety Bacia pozwala )Na szczęście młodsza Discovery, Animal czasem Disney ale to z ogółem
Pzdrawiam starczo 
Cytat:
Napisane przez Malla
Nie rozumiem, czemu w domach z dużym przerobem nie ma zmywarki...
|
|
|
|