Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-16, 10:28   #3670
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
isa, dzięki, ale znalazłam u siebie i już testowałam. Pod prysznicem migdał jest bardziej wyczuwalny, ale rzeczywiście to nie jest tradycyjny migdał jak zazwyczaj w żelach pod prysznic (to dobrze, bo takiego nie znoszę). Kupiłam też peeling z edycji limitowanej o zapachu białej czekolady i wanilii.
Też kupiłam żel pod prysznic i peeling z limitowanki Isany, czekam jeszcze na mydełko
W ramach pocieszanki kupiłam też pomadkę Rimmel z kolekcji Kate Moss - piękne kolory Dziś przed zajęciami chyba kupię jeszcze ze dwie, bo od dawna nie znalazłam tak pasujących do mnie odcieni.

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Czy wy też jesteście takie zabiegane przed świętami? Ja nie mogę się wyrobić z niczym, w dodatku jakaś osłabiona się czuję i jak wracam do domu to o 21 jestem nie do życia już.
Taaak, zwłaszcza, że ostatnio notorycznie kończę pracę o 20.00/20.30 i jak wracam po 21.00 to nie dość, że nie mam czasu na nic i kompletnie z niczym się nie wyrabiam, to jeszcze jestem wykończona.

Dobrze, że na święta jedziemy z TŻem do moich rodziców, więc nie mam wielkiego parcia na sprzątanie i gotowanie tutaj.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora