2011-12-18, 23:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52
Cytat:
Napisane przez speare
a dziękuję  dziś juz mam inne  o takie dokładnie, choć zdjęcie nie moje
Możesz próbowac pisac do Złosia, ale jak znam życie nic nie wskóracie...
|
tak wyglada na czarny? piekny tez go mam 
Cytat:
Napisane przez Iduś
To nie było oskarżenie.. może i mogło tak zabrzmieć, ale pamiętajcie jednak, że było napisane w dużych emocjach. Gdyby Wasz wątek chciał ktoś zamknąć to też różne posty mogłyby się posypać... My się z dziewczynami bardzo zżyłyśmy i co?... przyszedł taki ktoś i Nas zwyczajnie wyrzucił.
|
a nie mozecie zalozyc nowego watku sobie? i kody sobie prywatnie jakos udostepniac?
Cytat:
Napisane przez BeatriceM
ostatnio próbował zjeść czarne platformy od ciebie, na szczęście w porę się zorientowałam i je uratowałam 
|

Cytat:
Napisane przez justa_l
no chyba, że tak, ja sie tez do końca nie znam
a co to sie wogóle stało z tymi kodami tak nagle co? czemu kazali je usunąć?
|
bo teoretycznie taki kod to jest korzysc majatowa, tak samo jak sciga sie spamerow, blogerow, ktorzy cos sprzedaja na blogach i td. ale to fakt ze e-torebka nie byla taka zla
Cytat:
Napisane przez astaaa
ja mam ten fioletowy ale widzę, że niebieski też piekny 
|
mam obaaa znaczy bede miec no ale no, a fioletowy tez jest taki boski?
Cytat:
Napisane przez BeatriceM
Ach, właśnie wylicytowałam je na Allegro za 49 zł, wg opisu są nowe, z DeeZee i kosztowały 169 zł  Jestem mega szczęśliwa bo już od dawna marzyłam o nude platformach  I jeszcze odbiór osobisty więc dycha albo i więcej do przodu 
|
swietne!
Cytat:
Napisane przez em_ka90
nie myślałam, że taka afera się z tymi kodami zrobi  szczerze to ja wolałabym mieć te -5% jeśli miałabym wybór zapłacić mniej. bo czemu nie skorzystać?
.
|
no afera niezla
|
|
|