Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy ciemny blond- Oczy brązowe.
Witam Was dziewczynki
Kolejna blondynka z brązowymi oczami. Moje naturalne włoski to średniociemny blond. Ciemna oprawa oczu, ale nie za ciemna, mam ciemnobrązowe rzęski i brwi.
Kolory, które lubię:
Zdecydowane, intensywne róże, fiolety, zielenie i mocne, ciemne czerwienie. Ale np. lubię też pastele.
W makijażu wyznaję zasadę, że wszystko jest dozwolone, pod warunkiem, że dobrze połączone i współgrające ze wszystkim, co poniżej twarzy Maluję się zarówno zdecydowanie, intensywnie, w ciemnych brązach, granatach, fioletach, różach, jak i delikatnie, pudrowym różem, czy naturalnym beżem. Lubię błysk w makijażu, ale stonowany, nie brokatowy, raczej satynowy.
Kolory, które mnie nie lubią:
I tu mam pewien problem, bo nie do końca jestem w stanie je określić, wszystko zależy od pory roku...np. w lecie, kiedy moja skóra złapie trochę słońca złoto i ciepłe kolory do mnie bardzo pasują, ale kiedy blednę, nie za bardzo widzę się np. w złotym makijażu, lub chociażby ze złotym akcentem...
Raczej nie mam tak, że nie lubię jakiegoś koloru, to też znacznie zależy od koloru włosów, jaki akurat mam na głowie...a z tym bywa różnie, bo byłam blondynką, ruda, czarna, miałam baleyage brąz+blond, a teraz mam jasny brąz na głowie...Chyba niewiele pomogłam, raczej tylko namieszałam...
Ja myślę, że jestem lato-zimą,chociaż nie zgadzają mi sie te intensywne kolory...to nie jest taka prosta sprawa określić swój typ kolorystyczny.
No i co Wy na to?
|